Un home va resultar ferit ahir dissabte, mentre es trobava caçant en una zona muntanyosa del barranc de Lloret a Roquetes. L’avís es va rebre a tres quarts de dotze del migdia. La trucada la va fer el mateix caçador que havia caigut per un barranc i es queixava de molt mal a la zona del genoll.

El caçador es trobava acompanyat d’un altre home en el moment de la caiguda, però no podia ajudar-lo en ser una zona de difícil accès. Els Bombers de la Generalitat van activar el Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE) i dues dotacions es van desplaçar fins als llocs dels fets.

Al moment del salvament es va activar un helicòpter del SEM i van poder extreure al caçador amb una cama fracturada i el van desplaçar a l’Hospital Verge de la Cinta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.