El diputat d’ERC al Congrés Jordi Salvador i el candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, s’han reunit avui amb representants sindicals i del món empresarial per conèixer quines són les seues principals demandes. Salvador els ha traslladat també els motius pels quals ERC ha presentat una esmena a la totalitat als pressupostos generals de l’Estat. “No podem donar més xecs en blanc, vivim una situació d’anormalitat amb presos polítics i repressió. A més el pressupost és insuficient”, ha dit Salvador.

El diputat d’ERC al Congrés ha reivindicat davant dels representants sindicals ebrencs l’acció sindical. Per la seua banda, els representants sindicals li han traslladat el dèficit d’infraestructures que pateixen les Terres de l’Ebre, així com de serveis als polígons industrials. L’alcaldable Xavier Faura ha recollit les seues peticions i els ha explicat la seua proposta per potenciar el turisme cultural i ecològic, aprofitant la marca Reserva de la Biosfera, així com la indústria agroalimentària. “Si potenciem el turisme i la producció agrària de quilòmetre zero afavorirem que la indústria agrària de transformació, per exemple d’elaboració de sucs, s’instal·li aquí”, ha manifestat Faura, que sosté que el turisme i la indústria agroalimentària han de convertir-se en els principals motors econòmics a les Terres de l’Ebre.

Després de la reunió amb els sindicats, el diputat Jordi Salvador i el candidat a l’alcaldia, Xavier Faura, han mantingut una trobada amb representants de la Cambra de Comerç de Tortosa, l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre i l’Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l’Ebre (Adede). També els representants empresarials han expressat la seua preocupació pel dèficit d’infraestructures a les Terres de l’Ebre, que consideren dificulta la implantació d’indústries, i han reivindicat l’estació de mercaderies de l’estació de l’Aldea.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.