Segons en informa Capitania Marítima, depenent del Ministeri de Foment, aquest matí, a les 7’30 hores, dos vaixells de pesca han topat a una mitja i milla de la costa de l’Ametlla de Mar.

Arran de l’accident, un dels vaixells de 9 metres d’eslora s’ha enfonsat. L’altre, de 17 metres ha recollit els dos pescadors de l’altra embarcació i, sans i estalvis, els ha portat fins el port de l’Ametlla.

Al lloc dels fets s’ha desplaçat la Salvamar Fomalhaut de Salvament Marítim. Capitania Marítima i la CIAIM (Comissió d’investigació d’Accidents I Incidents Marítims han obert una investigació sobre els fets.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.