El conseller d’Educació, Josep Bargalló, visitarà demà diferents centres educatius de de les Terres de l’Ebre. Així, el conseller arribarà a les 16:30h a Les Cases d’Alcanar, on visitarà l’Escola Marjal, que forma part de la Zona Escolar Rural Mediterrània. Ho farà acompanyat de l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig; el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; i la directora dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Montserrat Perelló.
Posteriorment, el conseller visitarà dos centres d’Alcanar. A partir de les 17:15h recorrerà les instal·lacions de l’Escola Joan Baptista amb l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, i es reunirà amb l’equip directiu i l’AMPA.
Per finalitzar, a les 18h es traslladarà a l’Institut Sòl de Riu per celebrar els 25è aniversari del centre. Bargalló i l’alcalde descobriran la placa commemorativa dels 25 anys i tindran lloc els parlaments oficials i un concert de la coral del centre.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.