Movem Roquetes és un grup de roqueteres i roqueteros sorgit, en gran part, del teixit associatiu de Roquetes i la Raval de Cristo, en ganes de fer arribar la veu del poble a l’Ajuntament. Volem defensar els interessos municipals amb l’objectiu de treballar per a que la nostra ciutat agafi un nou camí de dinamisme, progrés i futur per a tothom.

Movem Roquetes vol passar d’una Roquetes adormida per l’actual govern a una ciutat activa potenciant el comerç, generant noves propostes d’oci, cultura i turisme cohesionant el poble i així recuperar el benestar social. En aquest sentit, també vol recuperar i impulsar les infraestructures facilitant-ne l’ús per part de la ciutadania.

Movem Roquetes és un partit amb ADN ebrenc i ha nascut per defensar i lluitar per les nostres terres. Des de la protecció del Port i els seus espais naturals fins a l’estimulació de la industria al territori.

En conclusió, Movem Roquetes és un moviment ciutadà transversal i inclusiu que ha decidit treballar per millorar la nostra ciutat. Gent implicada que creu que una altra ciutat és possible i que vol aconseguir-ho movent Roquetes cap al futur a partir dels valors republicans de la igualtat,fraternitat i el progrés.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.