La companyia FECSA-Endesa, informa segons publica Imagina Ràdio, que a hores d’ara hi ha 300 llars a les Terres de l’Ebre que encara no han rebut el servei d’electricitat, des que va caure la línia a les 17.52 hores del diumenge.

L’afectació es va produir per la caiguda de dos pals de fusta situats a els Reguers a causa de les fortes ventades que van haver-hi diumenge, i que van superar els 100 quilòmetres per hora. Les poblacions que primer van quedar tocades van ser Aldover, Xerta, Tortosa, Roquetes i Alfara de Carles. El gruix dels desconnectats al subministrament elèctric és a Tortosa.

L’origen de la incidència va deixar primer a sis mil abonats sense servei. Segons Endesa, al cap de 10 minuts es van reduir a menys de mil (un total de 900 abonats), a les 23.30 van baixar fins als 600, i a les 4.36, hi van quedar només 363. Ara queden 300 usuaris encara.

La caiguda de la llum va deixar neveres plenes de menjar podrint-se i queixes dels veïns i empresaris que destaquen que és una situació reiterada cada cop que els vents bufen fort a la zona del Massís del Ports.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.