El projecte del Complex d’Ascó no es va poder aprovar en la sessió plenària extraordinària que es va celebrar el dimarts 22 de gener, ja que un regidor no adscrit i soci de l’equip de govern van votar en contra per sorpresa de l’Alcalde i de la resta de regidors de govern que no esperaven aquesta acció.

Aquest regidor s’havia abstingut en una comissió informativa que es va realitzar la setmana passada i si l’equip de govern va decidir convocar el ple era perquè el vot de qualitat de l’Alcalde garantia l’aprovació d’aquesta instal·lació, l’obra més important i emblemàtica de la legislatura. Ni l’Alcalde ni els altres tres regidors de govern van poder preveure aquest final.

Després de les votacions, l’Alcalde va retreure al regidor no adscrit la seva actuació d’última hora i la va qualificar de traïció, ja que mai durant tot el procés administratiu, que ha durant més de dos anys i mig, va es va mostrar contrari a l’equipament. Tampoc va qüestionar mai un projecte que ha estat debatut i consensuat entre tots els membres del govern municipal des del primer dia.

L’Alcalde també recrimina al regidor que aquest entrebanc farà que Ascó perdi totes les il·lusions que s’havien posat en una instal·lació que havia de dinamitzar el poble tant econòmicament com turísticament. Tampoc es crearan els llocs de treball que s’havia previst inicialment i, sobretot, lamenta que tots els diners que s’han invertit fins ara no serviran per a res.

Finalment, l’Alcalde va tancar la sessió plenària reflexionant sobre la continuïtat de les accions de govern i de les persones que han de formar part del govern en un futur proper.

 

https://youtu.be/n-miuJbwCkk

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.