El cap de llista de JuntsPerAmposta, que ja havia anunciat que obriria la proposta electoral a diferents perfils i sectors de la societat ampostina, ha seguit presentant aquest matí en Roda de premsa el seu projecte de l’Amposta Magnètica. Masià ha definit el projecte com “la força que ha de liderar l’impuls econòmic i social de la ciutat d’Amposta”.

La millor política social que podem fer per a Amposta és generar feina de qualitat i que siguin les empreses i el comerç qui ho facin. És la manera de preparar Amposta per al futur. És la manera de fer forta Amposta per superar la següent crisi” ha afegit.

Manel Masià ha explicat que “les polítiques porugues, la poca agilitat, la poca proactivitat, les subvencions per “aspersió” (pocs diners a moltes persones) típiques del govern d’ERC i d’Adam Tomàs com a responsable d’Empresa, han fet que Amposta estigui parada, està gelada, nosaltres, des de JuntsxAmposta volem trencar este gel. Volem dinamitzar la ciutat. Volem preparar i fer sòlida l’estructura empresarial i comercial d’Amposta“. “Es per això que volem canviar el model. Volem aprofitar AmpostaEmpresa, un ens ja creat que aglutini Fira, Mercat, Empreses, Polígons i Comerç. AmpostaEmpresa ha de ser el buc insígnia de la nostra ciutat. Ha de ser un orgull per a tots els ampostins i ampostines. AmpostaEmpresa ha de ser declarat patrimoni de la ciutat”.

I per últim però no menys important la Dinamització Comercial. Es per això que avui han presentat a Cristina Cervera, persona dedicada al comerç de tota la vida, independent, sense dinàmica de partit, però que s’ha posat a treballar al costat nostre des del primer minut per dinamitzar un sector que coneix molt bé.

Cristina Cervera ha explicat una de les propostes del programa de JuntsXAmposta és la implantació d’un marketplace social per impulsar el consum de proximitat. La idea és impulsar l’entrada del comerç dins del món digital, facilitar l’arribada a més públics dels productes locals amb una pàgina web tipus amazon on es pugui comprar qualsevol producte dels comerços d’Amposta. En una segona fase, ens agradaria implantar la vessant social del marketplace on, amb l’ajuda d’alguna entitat social, és pugui fer el repartiment local amb menys de 3 hores.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.