Matí d’incidències a les carreteres ebrenques, després que un accident a la N-340 entre l’Ampolla i el Perelló en un xoc entre dos vehicles al punt quilomètric 1099-1099,5, ha tingut tallada la circulació a un carril amb pas alternatiu en ambdós sentits de la marxa, amb mig quilòmetre de retenció tant per anar cap al sud com per anar cap al nord. A les 10.34 del matí s’ha pogut reestablir la circulació normal a la via un cop retirats els vehicles.

A Batea, a la Terra Alta, un camió avariat a la carretera C-251 obliga a donar pas alternatiu a la via. S’estant fent els treballs per a retirar el camió de la carretera.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.