Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra van detenir el passat 11 de gener, un home de 23 anys, nacionalitat espanyola i veí de Tortosa (Baix Ebre), com a presumpte autor de dos robatoris amb força en domicilis de la localitat de Tortosa.

Aquesta mateixa persona va ser detinguda, juntament amb altres dues, en data 3 de gener pel robatori en un habitatge utilitzat com a magatzem de material elèctric ubicat al barri del Rastre del la mateixa localitat.

En aquella ocasió els policies van intervenir al detingut diversos objectes que presentaven una dubtosa procedència i que guardava en una casa que havia ocupat il·legalment.

Posteriorment els agents han pogut determinar que els objectes intervinguts havien estat sostrets en altres dos robatoris a domicilis.

El primer dels robatoris es van produir el passat 7 d’octubre en un habitatge ubicat a la població dels Reguers (Tortosa) on desprès de forçar una de les finestres van sostreure un televisor, una consola de vídeojocs i jocs. Posteriorment en data 22 de novembre va ser denunciat el segon dels robatoris en un domicili de les afores de Tortosa, proper a la carretera C-42, el qual presentava les mateixes característiques que l’anterior i d’on van sostreure un televisor.

Arran d’aquesta intervenció policial s’ha pogut recuperar la major part d’objectes sostrets en els dos robatoris i aquests han estat retornats als seus legítims propietaris.

El detingut, el qual té nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni,  va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Tortosa el 12 de gener, i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.