“La Ciutat”, un llibre que dona veu al moviment social i la consciència del jovent català. Víctor Panicello ha portat endavant aquest projecte que demostra que la joventut no està adormissada i participa activament amb els grans canvis. L’autor va entrevistar a nou joves d’arreu de Catalunya i va transcriure les seves reflexions i motivacions per incloure-les al llibre. De fet, son el motor de la novela. Un dels joves és la militant d’ERC i estudiant de sociologia Daniela Gil que ha aportat al relat les diferents lluites que s’han portat a terme a les Terres de l’Ebre. El divendres passat la directora de Joventut, Norma Pujol, va acompanya a l’autor a presentar el llibre a la biblioteca Sebastià Juan Arbó d’Amposta.

El llibre compta amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. El divendres passat la directora de Joventut, Norma Pujol, va acompanya a l’autor a presentar el llibre a Amposta.

Autor: