L’Ulldecona va guanyar 3-0 a la Sénia en el derbi. Els locals, molt posats des del principi, van decidir al primer temps, amb els 3 gols. La bona feina local coincidia amb l’apatia de la Sénia, totalment desconeguda i molt fràgil en defensa. Ivan Gonzalez, Albert i Nacho, que debutava en el retorn, van marcar abans del descans. A la represa, els locals van poder ampliar l’avantatge, quan van disposar de més espais. La Senia, tot i millorar, no va poder entrar en el partit.
Els falduts, amb els fitxatges de Munta i Nacho, més Rovira que ja va arribar abans, van fer una bona sensació, amb optimisme per poder salvar-se.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.