L’Ajuntament de la Ràpita ha instal·lat al mercat municipal un aparell de climatització per temperar l’ambient i millorar el confort de venedors i compradors. La inversió de la nova instal·lació ha estat de 7.798,45 euros.

Una unitat d’aire condicionat interior, formada per una màquina frigorífica i un compresor, conformen el sistema instal·lat per encàrrec de la regidoria de Comerç. L’objectiu és millorar les condicions de temperatura ambient del mercat, tenint en compte que a l’hivern era excessivament fred i a l’estiu hi feia massa calor. Per aquest motiu, no acabava de ser del tot agradable la temperatura i considerant que aquest podia ser un motiu que desencoratjava els compradors a acudir a l’equipament per comprar, els venedors fa anys que demanaven una solució.

La nova instal·lació permetrà distribuir l’aire calent a l’hivern de manera que augmenti la temperatura ambiental uns graus. El grup Indom ha estat qui ha executat la inversió en aquest equipament municipal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.