Segons informa el portal web d’Imagina Ràdio, la famosa pastisseria de Rasquera Piñol Puig, inesperadament ha passat avui a ser notícia als mitjans de comunicació espanyols degut l’article de l’opinador Salvador Sostres, en el diari conservador ABC.

En la seva darrera columna, narra una història d’espies més pròpia de Henri Parrot o dels serveis russos d’espionatge, per tal de criticar el president Puigdemont i les seves pors interiors. Curiosament, dins d’aquesta història, surt com a protagonista la famosa pastisseria de Rasquera. Ja que segons Sostres, uns desconeguts independentistes que varen visitar al president a la seva residència a Waterloo, li van regalar una caixa de dolços de la pastisseria Pinyol Puig. Llavors, segons Sostres, el president Puigdemont va donar primer a tastar els dolços als seus acompanyants per por que aquests estigueren enverinats.

Des de la cadena radiofònica, s’han posat en contacte amb la pastisseria de Piñol Puig, per conèixer qui van ser aquells “independentistes” que varen comprar els famosos pastissets. La resposta ha estat que no saben qui és perquè tenen molta afluència de clients de diversos llocs del país. El cert, davant la polèmica, és que aquesta pastisseria de Rasquera ha passat a ser durant tot el dia d’avui com una de les pastisseries més mediàtiques del país, a l’altura de les millors intrigues del espionatge internacional.

Aquí la columna de l’ABC: https://bit.ly/2RjowzT

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.