Els xiquets i xiquetes deltebrencs van poder entregar les seues cartes al patge reial Melgabal, que va visitar el municipi, qui les donarà en persona als mateixos reis mags. El patge va arribar acompanyat d’altres patges, envoltant-lo amb antorxes, i va saludar a tots els petits que assistien il·lusionats per entregar elsseus desitjos.

Per la seua part, l’ajuntament de Deltebre també va voler entregar unes cartes ben especials al patge: uns sobres ben grans, a cada un amb un desig ben cocnret com són felicitat, amor, pau i salut. Segurament, les cartes de les xiquetes i xiquets, clarament més petites, hi contenien més peticions. Melgabal va rebre a cada xiquet amb un ampli somriure i els hi va donar uns caramels a canvi de la carta. Les fotografies no van parar per part dels pares i iaios que portàven els petits.

Després d’entregar la carta, els regidors de l’ajuntament esperàven els petits, i potser també als grans, amb una bona quantitat de xurros que podien sucar al xocolate, que tothom rebia encantat amb el fred que feia. I ara només queda esperar l’arribada dels Reis Mags, que a Deltebre arribaran al Parc del Riu i començaran la seua cavalcada.

👤 Redactor a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre. Faig connexions al Notícies en Xarxa i el magazín Ben Trobats (ambdós de La Xarxa de Comunicació Local).
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.