Aquest matí el vicepresident de l’Acadèmia de Música de Santa Bàrbara ha estat avisat que l’alarma del centre s’havia disparat sobre les 10’30 hores. Quan ha arribat a l’edifici de l’entitat, ha sentit sorolls a l’interior i ha decidit trucar al 112.

S’han desplaçat fins als llocs dels fets tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i patrulles dels Mossos d’Esquadra (que han estat els primers d’arribar a l’escola i han fet la primera impressió ocular on han detectat una massa de fum provinent del quadre de llums). Tot sembla indicar de les primeres hipotèsis del sinistre que ha estat un curtcircuit provocat als contadors.

Foto: la Plana Ràdio

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.