L’Ajuntament de la Ràpita, conjuntament amb l’Estació Nàutica, organitzen enguany la primera Sant Silvestre Marítima, un esdeveniment del tot novedós al territori que convida tothom a tancar l’any sortint a la mar per practicar esports i activitats nàutiques. La Sant Silvestre Marítima de la Ràpita sortirà de la platja de Garbí entre les 10 i les 13 hores del proper 30 de desembre, té caire social no competitiu i proposa a tothom qui vulgui afegir-s’hi fer un recorregut d’un kilòmetre nedant o amb qualsevol artefacte flotant: caiac, paddle surf, vela, windsurf, etc. Per aconseguir la màxima participació, s’ha establert un preu de 10 euros (inclou neoprè, material i assegurança i un donatiu per la Marató de 3€).

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, i el president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà, han presentat aquest dilluns en roda de premsa la primera Sant Silvestre Marítima que convida a acabar l’any gaudint del principal actiu natural de la Ràpita: la mar i la badia dels Alfacs. “Si alguna cosa ens diferencia és la possibilitat de portar a terme la pràctica d’esports nàutics tot l’any perquè disposem d’una badia i d’una climatologia idònia per fer-ho, i per això volem acabar l’any amb un esdeveniment festiu, esportiu, nàutic, solidari, i que ens permet gaudir de la mar de l’Ebre també en aquestes dates”, ha afirmat Josep Caparrós.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.