El vi Edetària 2017, Garnatxa Blanca de la Terra Alta, ha estat guardonat amb la quaranta-setena posició de la llista dels cent millors vins del món, que com cada any cataloga la revista especialitzada Wine Spectator. De tots els vins referenciats per la publicació dels Estats Units, només hi ha set que siguin de l’estat espanyol.

La revista informa que només es produeixen 5 mil capses d’Editària i que es pot beure fins el 2023.  Els especialistes el titllen com un vi “muscular, però equilibrat”.

La  llista ha quedat encapçalada pel vi italià Tenuta San Guido, seguit del francès Château Canon-la gaffelière i en tercera posició el també transalpí de Castello di Volpaia. Pel que fa als vins estatals el quart lloc ha recaigut en el Rioja 890 Gran Reserva Selección Especial 2005, el vint-i-sisè lloc del rànquing ha recaigut en el Bodegas y Viñesdos Valderiz 2015, Ribera del Duero, el lloc trenta-cinquè ha estat per a Descendientes de J. Palacios Bierzo, Pétalos 2016, el trenta-setè per a Bodegas Hidalgo, La Gitana Manzanilla Sanlúcar de Barrameda La Gitana, el quaranta-unè per a San Román, Bodegas y Viñedos Toro mentre el lloc quaranta-setè ha estat per a l’Edetària 2017 Garnatxa Blanca, Terra Alta Via Terra. Per completar el rànquing estatal el cinquanta-novè lloc ha estat per a R. López de Heredia Viña Tondonia 2008, Rioja White Viña Gravonia Crianza.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.