La reserva d’aigua embalsada en el pantans de la conca de l’Ebre, fins la data, és de 5 mil 314 hectòmetres cúbics, el que representa un 70 per cent de la capacitat total, segons informa la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre.

L’any passat, per aquestes dates, les reserves estaven amb 3 mil 252 hm3. I la mitjana d’aquests últims 5 anys, era de 4 mil 682 hm3, gairebé un 61 per cent de la capacitat. És a dir, actualment s’està pel damunt de la mitjana i pel damunt de la xifra del 2017.

L’evolució de la reserva pels sistemes de reg al Delta de l’Ebre,  supera els mil 200 hectòmetres cúbics. Una xifra que supera per 400 hm3 les dades del volum de l’any passat. La Confederació també informa que el cabal del riu Ebre al seu pas per Tortosa arriba als 257 hectòmetres cúbics per segon, amb un màxim que pot arribar fins 392.

Per a més informació podeu clicar a l’enllaç web de la CHE: 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre