A les acaballes del 2018, la Ràpita va dur a terme una gala de reconeixement als seus millors esportistes. Aquells que durant l’any han aconseguit resultats destacats en les diverses competicions de les seues respectives modalitats. La menció especial d’enguany va ser per al professor de vela Joan Barberà,  que des de fa 25 potencia les activitats nàutiques al municipi i també és el president de l’Estació Nàutica.

Els 16 esportistes i entitats premiats van ser: Meritxell Clua, de Àrea dʼEsports Natació, infantil; Noa Curto, Club Patí Rapitenc; els fundadors del Club BTT La Ràpita; Albert Cartes, Club de Futbol Sala Rapitenc; Òscar Sánchez, Club de Bàsquet la Ràpita; Alba Gil, Club Gimnàstic Rítmica Xaloc; Anna Ferré del Centre Excursionista la Foradada; Equip Cadet A de la UE Rapitenca; Ambar López-Chicheri, Club dʼEscacs la Ràpita; Marc Escala, Club Nàutic Sant Carles – Secció Natació; Llorenç Fabra i Guillem Garriga, Club Nàutic Sant Carles – Secció Rem; Equip Aleví del Club de Bàsquet Rapitenc dels Alfacs; Lluís Barroeta, veterà dels Fondistes Rapitencs; Grup Aleví Gimnàstica Estètica, Club Gimnàstic Rapitenc; Soraya Martínez, Club de Twirling Alfacs i Joan Ruiz Francisco, Moto Grup Menjarrutes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.