ACN – El jutjat d’instrucció número 4 de Tortosa ha condemnat una conductora a sis mesos de multa i li ha retirat el carnet de conduir durant un any i un dia per circular a 216 quilòmetres per hora per l’AP-7.

El radar la va enxampar cap a dos quarts d’una de la matinada del 7 de juny passat al Baix Ebre, en un tram d’autopista limitat a 120 km/h.

Segons l’escrit de conformitat presentat per la fiscalia, els fets constitueixen un delicte contra la seguretat del trànsit per circular a més de 80 quilòmetres per hora de la velocitat permesa a la via, concretament un total de 96 quilòmetres per hora d’excès de velocitat. A més haurà de pagar una multa durant sis mesos i no podrà conduir fins d’aquí a un any i sis mesos. El jutjat també li fa pagar les costes processals al marge de la retirada del carnet de conduir.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.