ACN / Set persones van resultar diumenge a la nit ferides per una fuita de gas al carrer Calvari de Batea. Tres són membres de la mateixa família i estan en estat menys greu, mentre que els altres quatre són treballadors sanitaris que s’havien desplaçat al domicili per atendre una persona que s’havia desmaiat. Estan ferits lleus. L’avís és de gairebé dos quarts d’onze de la nit. Sis dels afectats van ser traslladats a l’Hospital de Móra d’Ebre i un altre al Moisès Broggi per utilitzar la càmera hiperbàrica. Hi han participat tres unitats del Servei d’Emergències Mèdiques i tres dels Bombers, a més d’un tècnic de la companyia de gas.

Autor:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.