Sis famílies, o el que és el mateix, 18 de les 23 persones desallotjades per l’ensorrament de dues cases al nucli antic de Tortosa ja han pogut tornar a casa aquest dijous. Són sis famílies que viuen al número 37 del carrer Montcada, el bloc de pisos que hi ha al costat dels immobles afectats. Entre aquests veïns es troba l’única persona, una dona, que havia sigut reallotjada per l’ajuntament a la casa d’acollida municipal.

Gairebé dues setmanes després de l’incident al succés Montcada, els treballs de retirada de la runa dels números 33 i 35 ja es troben avançats i no representen cap perill pels veïns de l’edifici del costat.

Encara queden per tornar a les seues cases 5 persones que viuen a les cases del davant, als números 40, 44 i 46. També s’està treballant per reobrir el trànsit el més aviat possible. El carrer Montcada és una de les principals artèries del nucli antic i ara només es pot circular fins l’alçada de l’aparcament de l’edifici de les delegacions.

Mentrestant, els propietaris de l’edifici de la Plaça Mossèn Sol que aquest diumenge va patir un despreniment ja estan fent obres a la teulada i una part de la façana.

Periodista.