El desviament obligatori dels camions de gran tonatge per l’AP-7 és avui en dia una problemàtica. Els camioners no poden assolir les despeses addicionals econòmiques que suposa desviar-se a l’autopista i alhora, també reivindiquen la precarietat en la qual es troba l’AP-7 al seu pas per les Terres de l’Ebre. La manifestació es va dur a terme el dijous passat amb gairebé una cinquantena de camioners. Van partir del polígon Catalunya Sud de l’Aldea i van anar fins a Alcanar. Al seu pas per Amposta, camioners del territori es van sumar a la marxa lenta per reclamar solucions a la situació en la qual es troben.

Asseguren que entenen el desviament obligatori per tal de prevenir accidents a l’N-340 però també diuen que estan farts de la criminalització a la qual se’ls acusa. Reclamen també noves infraestructures per a millorar la funcionalitat del seu dia a dia. Amb tot, reclamen la gratuïtat dels trams d’autopista i que es posin solucions ben aviat perquè, segons asseguren, aquesta marxa lenta no serà pas l’última.