Diumenge es va presentar la nova candidatura municipal ‘Esquerra Tivenys – Implicats, fem poble’. La candidatura destaca per la seva joventut i la il·lusió per fer propostes en positiu.

Les primeres paraules de l’acte van ser per reconéixer la feina feta pel govern municipal actual i per expressar la voluntat de la nova candidatura de treballar amb esperit constructiu. Eva Roig, la futura cap de llista a les eleccions municipals, va afirmar que “ens proposem fer un canvi, donar un nou impuls a Tivenys, aportant il·lusió, ganes de treballar, energia i propostes engrescadores”.

Roig va manifestar que “hem creat un bon equip amb ganes de fer poble que treballarà per presentar un projecte ambiciós amb actuacions que possibles de fer”.
L’alcaldable va apuntar alguns dels eixos del seu futur programa electoral que passaran per “oferir una millor qualitat de vida a la gent gran, escoltar les propostes del jovent, donar més atenció a la cultura, incidir en la dinamització i atracció turística, incentivar la participació ciutadana mitjançant comissions participatives, i fer més transparent l’Ajuntament mitjançant les Xarxes Socials i convocant una Assemblea informativa anual”.