Tortosa ha començat la construcció d’un nou aparcament en superfície. Està situat a Ferreries, a la zona dels Quatre Camins. Tindrà capacitat per a 103 vehicles i els treballs suposaran una inversió de més de 80.000 euros. L’equipament permetrà resoldre els problemes d’estacionament d’aquesta part de Ferreries, que compta amb diversos habitatges unifamiliars. Actualment, molts vehicles queden estacionats al damunt de les voreres impedint en alguns casos la mobilitat dels vianants, un fet que amb l’obertura del nou aparcament resultarà innecessari.

El projecte també inclou la construcció d’una vorera al llarg de pràcticament tot el carrer Ramon Llull, ara inexistent. L’aparcament se situa en uns terrenys de titularitat municipal ubicats al pla parcial Camí de Roquetes, que està previst que es puga desenvolupar en el futur.

Periodista.