Totes les persones que donin sang a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa els dijous 4 i 11 d’octubre rebran, com a reconeixement pel seu gest altruista, dos vals per bescanviar per una tapa en qualsevol dels 25 establiments participants en el Tortosa de Tapes.

El Banc de Sang i Teixits treballa per tindre una reserva de 10 o 11 dies i que les donacions siguin continuades per mantindre aquestes xifres. Ara destaquen que són  uns mesos complicats, ja que després de l’estiu compten amb només 7 dies d’estoc. Aquest any, el Banc de Sang s’ha proposat arribar a les 150 donacions entre les dues jornades de donació. L’horari del centre és de 9 a 14 i de 15 a 19 hores els dos dies.

Aquesta és la cinquena edició del Tortosa de Tapes, que ja s’ha consolidat com l’esdeveniment gastronòmic de referència de la ciutat. Organitzat per la Cambra de Comerç de Tortosa, la ruta culinària sempre ha anat de la mà de la donació de sang. Aquest any se celebrarà del 4 al 14 d’octubre

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez