Una cinquantena de docents i personal de l’institut Dertosa de Tortosa s’han aplegat aquest dilluns a les portes del centre per dur a terme una acció reivindicativa, 365 dies després del fatídic 1 d’octubre de 2017. Una jornada commemorativa que han dut a terme per no oblidar els fets i seguir lluitant.

Han pintat un cor gegant de color groc, el mateix color que tenien els llaços que han posat a les reixes i pilons que hi ha al davant de l’Institut. També han penjat una pancarta exigint la llibertat dels presos polítics, però el gest més reivindicatiu és que tots els assistents s’han tapat la boca amb la característica creu roja, simbolitzant l’opressió i la manca de llibertat d’expressió.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.