Els Mossos d’Esquadra, de la Divisió d’Investigació Criminal de Tortosa, van detenir el passat 18 de setembre un home de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Peníscola, com a presumpte autor de dos robatoris amb força a domicili.

Els fets es remunten al 25 de febrer i 3 de març d’enguany quan els agents van tenir coneixement que en dos domicilis ubicats a Móra d’Ebre i Alcanar, respectivament, s’havien produït dos robatoris amb força mitjançant els quals havien sostret joies i diners. En els dos casos es tractava de domicilis de primera residència als quals van accedir mitjançant el forçament d’una de les de finestres. Les indagacions policials i els indicis obtinguts en els llocs dels fets van permetre els investigadors determinar que els dos robatoris podrien tenir una mateixa autoria. D’altra banda, els policies també van poder localitzar les joies robades en el domicili d’Alcanar, que havien estat venudes en un establiment de compra-venda d’or de Tarragona pocs dies després de la seva sostracció.

L’avenç de les investigacions va permetre la detenció del presumpte autor dels fets el passat 18 de setembre a la localitat d’Amposta. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions en relació amb aquest cas. El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Amposta, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.