El principal grup de l’oposició a l’Ajuntament d’Amposta suspèn al govern d’Esquerra en polítiques de mobilitat. Reclama un nou pla per regular la circulació, solucions a la manca d’aparcaments en zones com la de l’Hospital, més metres de carril bici i millorar el transport públic. Al ple d’aquest dilluns al vespre, presenta una moció per estudiar la creació de les anomenades àrees ‘Petó i Adéu’ a l’exterior de les escoles i centres educatius. Es vol posar punt i final als embussos que es generen coincidint amb les hores d’entrada i sortida de les aules.

A la sessió també es debat una moció conjunta de tots els grups de l’oposició -CiU, PSC, Plataforma per Catalunya i la regidora no adscrita Rosita Pertegaz- per reclamar una solució a la gestió de la piscina municipal.

Pel Grup Municipal de CiU, la manca de transparència i la mala gestió del govern d’Esquerra es reflecteix també en altres aspectes com la manca de manteniment i neteja dels carrers i les zones enjardinades.

 

Autor:

Periodista.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre