Les catifes en honor a la Mare de Déu de Pallerols, una de les patrones del municipi, han omplert aquest cap de setmana els carrers de la Sénia.Es tracta d’una de les cites amb més tradició, en la qual hi participen tots els veïns, grans i petits, ja que és una festivitat que passa de generació en generació.

La festa va cloure amb la missa en honor a la verge de Pallerols i la processó sobre les catifes de la comitiva formada per corporació municipal, les dames, acompanyants, els xiquets i xiquetes de primera comunió i les associacions que hi treballen durant l’any.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.