Gran partit de Festa Major a Bítem. Quan millor estaven els locals, al primer temps, i pitjor ho passava l’Aldeana, un penal clar que va transformar Robert fou el 0-1. Després va passar a la inversa. Quan pitjor ho passaven els locals, Eugeni va empatar a poc del descans. La represa va ser totalment oberta. Opcions per als dos equips. Una gran jugada aldeana va suposar l’1-2, obra de Jonatan. Semblava que la victòria aniria del costat visitant, però en temps afegit, arran d’un córner, Víctor empatava per als de Bítem.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.