Tal com ha succeït les darreres temporades la Diada del Primer Diumenge de Festes de Tarragona podria veure més d’un castell de deu. I se’l podrien plantejar tant la Colla Vella com la Jove de Tarragona o els Castellers de Vilafranca. Els Xiquets de Tarragona, immersos en un procés de canvi intern, intentaran revalidar els castells de nou.

L’emoció es podrà viure a partir d’aquest diumenge a les 12h del matí per Canal Terres de l’Ebre  amb les explicacions de Toni Comas i Jordi Còdol amb els comentaris de Quico Domènech i Aina Mallol i el seguiment a plaça d’Anna Vallhonesta i Àlex Alonso.

A la diada del Primer Diumenge de Feses de Tarragona la seguiran les diades de la Misericòrdia a Reus (22 de setembre), Santa Tecla a Tarragona (23 de setembre) i Pilars Caminant a Tarragona (24 de setembre).

Emissió a les televisions, per ‘streaming’ a xala.cat i en tres idiomes

La diada castellera del Primer Diumenge de Festes de Tarragona és una producció de La XarxaTAC12 i TV3. Es pot seguir en directe a través de Canal Terres de l’Ebre i a les televisions locals.

Per xarxes socials, aquests continguts es podran seguir a TwitterFacebook Instagram amb el perfil @CastellsEnXarxa i l’etiqueta #CastellsEnXarxa.