El Futbol Club Ascó afronta la sisena jornada del campionat de lliga, en un nou partit fora de casa. En principi el compromís s’havia de disputar al municipal asconenc, però les fortes pluges caigudes en les darreres setmanes, han retardat la instal·lació de la gespa híbrida, que podria estrenar-se el proper dia 30 de setembre davant la visita del Vilafranca, el proper partit que han de jugar com a locals.

En el capítol esportiu els homes de Leo López cercaran tancar la setmana de tres partits amb victòria, tenint en compte que dels sis punts en joc en els partits disputats a la Pobla de Mafumet i al camp de l’Energia davant el Sants només han pogut sumar un punt. Tot i així no serà un partit fàcil per al conjunt riberenc, que s’enfrontarà a un rival que no ha perdut encara.

Seràn baixa per aquest partit Diego, Dani Pujol i Víctor Bertomeu, que iniciarà a partir de dos quarts de set de la tarda de diumenge amb arbitratge de Bernat Mas de la delegació del Vallés Occidental.

Els horaris de la jornada:

Un partit s’avança a dissabte el que disputaran el Llagostera i el Cerdanyola a dos quarts de set de la tarda. Sis compromisos es juguen diumenge al matí, mentre l’Ascó juga al camp de l’Hospitalet a dos quarts de set de la tarda. Tancarà la jornada a les set, el Terrassa-Sant Andreu.