Record i esport també en la segona edició del torneig d’handbol Emma Garcia, en homenatge a la jove jugadora ampostina que va morir en un tràgic accident de trànsit al desembre de 2016. El Club Handbol Amposta ‘Lagrama’ es va proclamar campió després de guanyar els dos partits del triangular contra l’Almassora i el Sant Joan Despí.

Quan encara no s’han complert dos anys de la desaparició d’Emma Garcia i Manel Constantino, es va retre homenatge en record dels dos joves en el segon torneig d’handbol femení que porta el nom de la jove desapareguda en un accident de trànsit. Un dels moments més emotius va ser quan les jugadores van fer entrega d’un ram de flors i un quadre del cartell d’aquesta segona edició del torneig.

Després de l’homenatge i les presentacions de l’equip es va disputar un triangular entre el conjunt amfitrió, l’Almassora i l’Handbol Sant Joan Despí. Les ampostines es van imposar per  15 a 14 al conjunt barceloní, abans d’iniciar la lliga la setmana vinent. Una temporada que es presenta complicada.

Era el darrer test de pretemporada. Ara arranca la lliga amb un difícil desplaçament a la pista del Sant Quirze, en un partit que es disputarà dissabte a partir de dos quarts de vuit del vespre.