Un xiquet d’un any i mig ha mort ofegat en una piscina particular a la urbanització Tres Cales de l’Ametlla de Mar. Segons fonts municipals, els fets van passar ahir a la tarda en un xalet del carrer Girona llogat per una família belga que estava passant les seues vacances a la localitat.

El xiquet hauria caigut a l’aigua quan la seva família estava dins de l’habitatge. Quan se’n van adonar, van trucar al 112, que immediatament van activar els serveis d’emergències. Un veí va intentar reanimar la criatura abans de l’arribada dels sanitaris, però en arribar, ja no va ser possible salvar-li la vida. Fins al lloc dels fets s’ha desplaçat un helicòpter mèdic, una ambulància del SEM, una unitat de suport psicològic i Policia Local i Mossos d’Esquadra.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha expressat el condol del municipi i ha avançat que els serveis tècnics de l’ajuntament estan estudiant la possibilitat d’obligar, amb una ordenança, que els xalets turístics amb piscina tinguin mesures de protecció i seguretat.

L’any passat, un altre xiquet de tres anys va morir després de ser trobat inconscient una piscina privada d’una xalet de l’Ametlla de Mar.

Periodista.