Aquest dissabte, a partir de les nou del matí, a l’Estadi Municipal de l’Ampolla, es disputarà la fase prèvia del viutè Torneig de Futbol Base Jordi Pitarque, organitzat per l’Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià (AEJPC).

Com és habitual en les darreres edicions, el torneig es realitzarà en dos caps de setmana. La fase prèvia, amb la participació dels equips de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Maestrat, es disputarà aquest dissabte, i d’aquí sortiran els equips que es classificaran per disputar la fase final el dissabte 8 de setembre.
Els quadres d’aquesta primera fase estan formats de la següent manera:

D’aquests 24 equips sortiran els tres equips que es classificaran per definir els quadres de la fase final. Així doncs, els tres campions d’aquesta fase prèvia es guanyaran el dret a jugar la fase final davant els caps de sèrie del torneig.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.