Tot i haver-se ajornat per la pluja, finalment la quaranta-vuitena edició del Concurs Nacional de Vestits de Papers a Amposta es va celebrar el dilluns passat. Trenta-cinc van ser els participants que van presentar la seva millor obra d’artesania inèdita. Per la passarel·la van desfilar vestits de papers dissenyats amb enginy i creativitat. El requisit que van seguir va ser que els vestits, ornaments i complements havien d’estar confeccionats només amb paper, cosit a mà o màquina sense utilitzar l’ús de coles o similars. Es van entregar diferents premis segons la modalitat i es va valorar el tallatge, la confecció, el treball artesanal i l’originalitat. El primer premi per al millor vestit de moda actual se’l va endur “FashionBook” confeccionat i dissenyat per Yolanda Moreno. El millor d’època va ser “Les abdicacions de Bayona” de Yolanda Moreno. El que va guanyar dins la modalitat de fantasia va ser “Espantaocells” de Yolanda Moreno. I, el millor vestit infantil va ser “Elsa” de Mari Carme Valldeperez. El premi va ser 1000 euros.