Després de tots els actes oficials, els veïns de la urbanització Montecarlo han volgut rendir els seu particular homenatge a els víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost i en especial a les forces de seguretat, cossos d’emergència i voluntaris que van treballar a les runes del xalet ocupat pels terroristes.

El lloc de reunió ha estat el restaurant de l’Hotel Montecarlo, just al davant de la urbanització. La nit de la explosió, els clients es trobaven a la terrassa i la deflagració va rebentar els vidres. Durant tot l’any, l’hotel a estat punt de trobada dels veïns. Un espai on explicar les seves sensacions després d’un episodi tan traumàtic.

L’acte va ser senzill. En nom dels veïns i de l’Associació de Residents d’Alcanar Platja es van lliurar plaques a representants dels Mossos, els Tedax, Bombers, Creu Roja, Servei d’Emergències Mèdiques, voluntaris i ajuntament d’Alcanar.

Periodista.