El Futbol Club Ascó va acomiadar amb derrota l’últim partit de pretemporada amb una prova de nivell al Nou Estadi de Tarragona, davant un Nàstic que es va imposar per tres gols a zero.

Els asconencs es van veure superats per un conjunt grana que va imposar les dos categories més, amb un primer temps que acabava amb 2 gols a 0 mitjançant Omar Perdomo i Luís Suárez a les acaballes abans de marxar al descans.

A la represa el partit es va anivellar més i no va ser fins al tram final quan Manu Barreiro amb una rematada de cap establia el marcador definitiu.

Els jugadors de Leo López tanquen la preparació amb tres victòries, tres empats i tres derrotes, dos de les quals contra equips de superior categoria. Tot i això les perspectives són bones de cara al debut lliguer.

Ara precisament és l’hora de centrar-se en l’estrena a la lliga. Els riberencs s’estrenaran a casa rebent al Granollers al camp annexe dissabte a partir de les set de la tarda, mentre el Nàstic debutarà a la Lliga 1,2,3 dilluns a les vuit del vespre al Nou Estadi rebent al Tenerife.

Fitxa Tècnica:

NÀSTIC DE TARRAGONA: Becerra (Bernabé, 62′), C. Arzo (Fali, 45′), Manu (M. Barreiro, 62′), Omar (Dumitru Cardoso, 45′), I. Abeledo (Tete, 62′), Óscar Sanz (Javi Márquez, 45′), D. Rocha (Salva Ferrer, 81′), Pol V. (Roger Figueras, 69′), Djetei (Mejías, 45′), Luis Suárez (Uche, 62′), R. Brugué (Iván de Nova, 69′).

FC ASCÓ: Sergio López (Eudald, 45′), Pato (Riki, 45′), Argilaga (Víctor Bertomeu, 80′), Artur Godia, José Ramon (Iñaki Ortiz, 62′), Peque, Sardà (Roca, 62′), Miranda, Serrano (Eric, 80′), Bernat (Masqué, 45′), Héctor García (Toldrà, 45′).

Àrbitre, Sr. Gonzalo Romero Freixas.

GOLS: 1-0, Omar (22′); 2-0, Luis Suárez (38′); 3-0, Manu Barreiro (79′).