El Club Deportiu Alcanar finalment seguirà competint a tercera catalana la propera temporada. Molt s’ha especulat en la situació durant aquests dos mesos d’incertesa. Finalment un grup de socis es fa càrrec de l’equip en l’any que es complirà el centenari del club. Només faltava un cap visible per a encapçalar la junta gestora i finalment s’ha trobat aquesta persona.

Avui s’havia de fer oficial la continuïtat de l’equip a la Federació Catalana de Futbol a les Terres de l’Ebre i per dilluns dia 20 d’agost s’ha convocat a tots els socis a una assemblea per esclarir tal i com queda el club. Aquesta tindrà lloc a l’edifici dels Serveis Agraris d’Alcanar a partir de les deu de la nit.

Ara es tindrà que aclarir la composició de l’equip, donada la desbandada que ha existit per la incertesa a la plantilla, al mateix temps que un relleu tècnic.

La noticia es que hi ha junta i l’Alcanar, malgrat les grans dificultats, podrà fer equip en any del centenari. La incertesa de dos mesos s’ha resol el darrer dia de termini.

Des de l’ajuntament es reitera la predisposició per a treballar conjuntament i establir uns punts d’unió per tirar endavant el projecte. Igualment s’ha desmentit que no es veritat que el consistori no col·labora amb les activitats esportives, ja que s’inverteixen 234000 euros entre el futbol i el manteniment de les instal·lacions.