Després de realitzar les tres primeres sessions preparatòries el Club Deportiu Tortosa va disputar el primer compromís amistós de la pretemporada, en el partit de festes majors de Sant Jaume.

El conjunt roig-i-blanc tot i la falta de ritme evident per les altures que estem de la preparació, va imposar la major categoria sobretot al segon temps després que el primer temps acabés amb un mínim 0 a 1 amb gol d’Ilyass.

A la represa el desgast físic va passar factura al conjunt local un fet que aprofitaven per ampliar les diferències amb gols d’Aleix Salvadó i un hat-trick de Pol Benito per establir el definitiu 0 a 5.

Marc Garcia es va estrenar amb la camiseta del CD Tortosa. Foto: Premsa CD Tortosa

En l’actualitat roig-i-blanca cal destacar que finalment el porter Carlos Panisello ha acceptat una oferta de feina amb l’Escola del Barça i marxa a Dubai, per la qual cosa no fitxarà amb el club de la capital del Baix Ebre. Al mateix temps Sergio Galera, que estava en l’òrbita tortosina, s’ha compromés amb el Club de Futbol Amposta. Per contrapartida, s’ha compromés amb el club tortosí Alejandro Domínguez, germà d’Antonio, que es trobava fent la pretemporada amb el Futbol Club Ascó i que la temporada passada militava al Vila-seca.

El porter Carlitos no fitxarà amb el CD Tortosa per haver acceptat una oferta de feina a Dubai. Foto: Premsa CD Tortosa

Es segueixen fent gestions per tancar la plantilla quan resten menys de tres setmanes per iniciar el campionat de lliga. El proper compromís amistós serà a Jesús en el II Memorial Tomàs Ballano, on es disputarà un triangular amb el Jesús Catalònia i el Vinarós CF.