El cantant de Pepet i Marieta, Josep Bordes va passar per l’Entrevista de Canal Terres de l’Ebre i no va deixar indiferent a ningú. Amb la seva simpatia característica, va repassar temes com els inicis de la banda, els moments de més èxit o els seus últims treballs, tot i que no va defugir cap dels temes d’actualitat social i política del país.
En aquest sentit, Josep Bordes, compromès amb el territori i algunes de les seves causes, va avançar que, coincidint amb els 18 anys de lluita antitrasvassista a les Terres de l’Ebre, “Estem preparant una cançó per a la lluita de l’aigua, per a reivindicar la lluita del poble ebrenc contra el transvasament que just ara compleix divuit anys i que l’aigua del riu ha d’arribar al mar pel seu propi curs”.
En aquest sentit i respecte als missatges de les seves cançons, Bordes va insistir en què, “Cada cançó és un món, i n’hi ha que el que busques és únicament que la gent balli i es diverteixi com hem fet amb la Cova, però n’hi ha d’altres amb missatge com el nostre tema Sí, que buscava clarament el vot a favor de la independència de Catalunya el passat 1 d’octubre”.
El cantant ulldeconenc reconeix que, “L’arrelament que tenim amb el territori és part de l’essència de Pepet i Marieta. Sempre n’hem fet bandera i això que en alguna discogràfica se m’han insinuat coses respecte al meu accent o el dialecte amb el qual canto, i això que fa 20 anys que visc a Barcelona”.
Pepet i Marieta acaben de comptabilitzar aquesta setmana 25.000 reproduccions de la seva cançó la Cova a spotify, convertint-se en la més escoltada de la banda d’Ulldecona a la xarxa de reproducció en tota la història. Respecte als seus projectes, Josep Bordes ens comenta que, “Avui en dia ja no pots fer només una cançó. També has de fer un videoclip. Ara la música entra pels ulls. Estem contents com està funcionant la Cova i a l’octubre treure’m un altre single del qual precisament aquesta setmana hem gravat el videoclip. La idea es anar traient videoclips en cançons noves i d’aquí a dos anys, amb alguna altra cançó més, poder gravar un disc”.