L’Ajuntament d’Amposta va organitzar aquest dissabte un taller d’escultures de sorra a la platja de l’Eucaliptus. El taller va ser instruït per Arenas Posibles, empresa d’Ulldecona i pioners en l’escultura a la sorra. Aquest és el primer cop que organitzaven una activitat com aquesta i els resultats han estat força positius.

El taller anava dirigit a totes les xiquetes i xiquets que volguessin aprendre a fer aquestes escultures que es poden veure per les platges més populars. La intenció de l’Ajuntament era portar a la platja aquest tipus d’escultures que no trobem normalment al Delta.

Tot plegat es tracta d’una activitat que fomenta el territori i el turisme i que, a més a més, no afecta negativament l’ecosistema. L’activitat ha resultat ser tot un èxit, cosa que anima a seguir organitzant activitats com aquesta en un futur.

Periodista.