La plaça Major de Vic es vesteix de gala aquest diumenge, a les 12h, per acollir la diada castellera de la Festa Major. Els Sagals d’Osona intentaran davant de la seva gent repetir, com a mínim, el tres i el quatre de vuit. També voldran portar algun castell de vuit, els de la Vila de Gràcia després d’un inici de temporada amb alts i baixos. Pel que fa als Marrecs de Salt la intenció és poder fer el tres de nou, tot dependrà dels assajos de la setmana i la quantitat de camises que puguin arrossegar. La retransmissió serà a càrrec de Pep Ribes i Jordi Còdol.

A la diada de la Festa Major de Vic la seguiran les diades de la Festa Major de les Santes de Mataró (22 de juliol), la Festa Major de Vilanova i la Geltrú (28 de juliol), Firagost de Valls (1 d’agost) i la del 70è aniversari dels Castellers de Vilafranca (18 d’agost).

Emissió i xarxes socials

La diada castellera de la Festa Major de Vic es pot seguir en directe per Canal Terres de l’ebre i per xarxes socials per TwitterFacebook i Instagram amb el perfil @CastellsEnXarxa i l’etiqueta #CastellsEnXarxa.