La pintora alemanya establerta a Alcanar, Ursula Jüngst, presenta “La Festa de la vida”, un quadre monumental de quatre metres d’alçada i sis d’amplada. La pintora Jüngst, reconeguda per la crítica internacional, ha produït aquest nou projecte al taller situat al costat de la Selleta, una urbanització on només hi viuen alemanys . Finalment, aquesta obra es lliurarà a la cristallera d’una església de Nuremberg a Alemanya.

L’artista alemanya Ursula Jüngst va arribar a la falda del Montsià gràcies a una beca d’art a Barcelona amb l’artista Daniel Argimon. Al costat de la Selleta ha creat “La Festa de la vida” el  quadre d’oli sobre tela més gran de Jüngst. Aquest està compost per diferents tonalitats de colors primaris pintats amb pinzellades produint, d’aquesta forma, un mapa de trobades. La pintora Jüngst defineix la pintura com un llenguatge: ” Todos los colores bailan juntos, se fusionan y las pinzeladas presentan direcciones diferentes ofreciendo un mapa de encuentros, el cuadro es un cosmos de vida.”

A l’obra l’hi fan falta els últims retocs per arribar a l’objectiu final: ser un ambaixador cultural d’Alcanar a Alemanya. Només queda un any de feina per a què Ursula Jüngst, juntament amb una empresa de Frankfurt, traslladi “La Festa de la vida” a la cristallera d’una esglèsia de Nuremberg a Alemanya.

La pintora pretén que “La Festa de la vida” sigui una invitació a participar a l’alegria de viure,  a l’afirmació d’aquesta tot i les seves adversitats i a descobrir un nou món.

Autor: