Els pagesos de la Ribera d’Ebre es troben de ple en la temporada de la fruita dolça que, segons les previsions, s’allargarà fins al mes de setembre. Mentrestant, pagesos i no pagesos treballen per promocionar-la i donar-la a conèixer arreu del país. Aquests dies s’estan tancant els darrers detalls de la 12a Fira de l’Auberge i del Concurs Infantil de Cuina Benixef. Abans que ningú, els deixem que tasten aquestes ‘delicatessem’ elaborades amb préssec i fetes pels més menuts de la comarca.
Benissanet obre el Benixef a tot Catalunya mentre cull una bona temporada d’auberge
Accepta la política de privacitat abans de comentar
El sistema de comentaris d'aquest web funciona amb Facebook. Aquest sistema recull la teva adreça IP, l'agent d'usuari del teu navegador, guarda i llegeix cookies al teu navegador, afegeix dades de seguiment addicionals, i monitoritza la teva interacció amb la interfície per comentar, incloent relacionar el teu compte de Facebook amb qualsevol acció que facis dins de la interfície (per exemple: "fer m'agrada" al comentari d'algú altre, contestar a un altre comentari) mentre tinguis la sessió iniciada a Facebook. Per a més informació sobre com s'emprarà aquesta informació, si us plau, consulta la política de privacitat de Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update.
Acceptar Rebutjar