L’Amposta-Lagrama afrontarà aquest cap de setmana la fase final de la Copa Catalana “Gonzalo Usero”, per quart any consecutiu.

Tot i tindre baixes importants en l’equip, el conjunt de Mateu Castellà afronta la semifinal davant el Sant Quirze amb les màximes expectatives. La segona volta del campionat de lliga i la fase classificatòria en la qual no han perdut partit, els fa ser optimistes.

Barberà del Vallés serà la seu que acollirà els partits, on s’enfrontaràn els quatre equips de Divisió d’Honor Plata. La primera semifinal es disputarà a partir de dos quarts de vuit del vespre entre el conjunt ampostí i les quirzetanes. A les nou de la nit està prevista l’altra semifinal que enfronta a la Roca davant el Sant Joan Despí.

Els precedents a la lliga deparen un duel equilibrat, amb triomf de les de la capital del Montsià per 30 a 27 a Amposta i victòria de les del Vallès Occidental a la segona volta, per 18 a 15. Tot i això l’Amposta-Lagrama mirarà de sobreposar-se a les absències amb que compten i sobretot aprofitar la inèrcia amb que es presenten al partit.

Els dos equips guanyadors dels partits de semifinals, s’enfrontaran diumenge a partir de les cinc de la tarda, al pavelló de la població gironina de Bordils.