La festa ‘Posa’t la Gorra’ a Tortosa celebrarà la seva primera edició el proper dissabte 9 de juny de la mà del 5è Torneig Solidari de l’Ebre Escola Esportiva. Aquest dimecres, a l’Ajuntament de Tortosa, s’ha presentat la jornada solidària a càrrec de l’alcaldessa, Meritxell Roigé; el regidor d’Esports, Joaquín del Pino; del president de l’Ebre Escola Esportiva, Jordi Garcia; i del delegat d’AFANOC a Tarragona, Miguel Javaloy.

Coincidint amb el 5è Torneig Solidari que l’Ebre Escola Esportiva ha consolidat a Tortosa, el president de l’entitat Jordi Garcia, ha explicat que enguany van decidir dedicar-lo a recollir diners pels nens i adolescents malalts de càncer i que, per això, van contactar amb AFANOC per sumar-se a la campanya ‘Posa’t la gorra’. Les gorres, amb el disseny de la casa Desigual, es podran adquirir al preu de 7 euros en una parada al Mercat municipal aquest dissabte 2 de juny i el mateix dissabte 9 de juny.

La jornada començarà a les 12 hores del matí amb una caminada popular que sortirà de la plaça Barcelona cap a l’Estadi municipal Josep Otero on durant tot el dia es disputarà el torneig esportiu en categoria aleví amb un total de 16 equips de les Terres de l’Ebre i d’altres territoris. “Ens fa molta il·lusió pels xiquets i també per poder aportar el nostre granet de sorra a una causa solidària com és el treball que fan des d’AFANOC pels nens malalts de càncer”, ha manifestat Garcia.

Durant tot el dia es faran activitats paral·leles a l’Estadi amb rifes solidàries i actuacions musicals. Al migdia es farà un vermut solidari amb DJ Kinox, i a la tarda un concert acústic de Joan Rovira amb Robert Pujol.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha agraït la tasca feta per l’Ebre Escola Esportiva durant tot l’any per fomentar l’esport i, en especial, per la seva contribució en diferents activitats solidàries com és aquest torneig de referència. Roigé també ha destacat la feina feta per AFANOC amb les seves campanyes per ajudar als nens malalts de càncer i les seves famílies.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez