El departament de Salut ja ha adjudicat la redacció del projecte bàsic i executiu del nou edifici que està cridat a resoldre els problemes de mobilitat al voltant de l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. L’equipament s’aixecarà als peus del centre mèdic, i connectarà amb el centre de la ciutat. Aquesta setmana n’hem conegut la silueta.

Els despatxos Camps Felip Arquitecturia i Tuñón Arquitectos seran els encarregats de redactar el projecte de construcció del nou edifici adossat a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Aquesta construcció servirà, d’una banda, per ampliar la capacitat actual del centre, i de l’altra, per resoldre un dels majors problemes que té l’equipament sanitari des de fa anys: la manca d’estacionaments per a vehicles.

Un dels despatxos guanyadors d’aquest concurs, el Camps Felip, és ben conegut a la ciutat perquè han sigut responsables de projectes importants com la plaça de l’Absis, el Centre Cívic de Ferreries i fa només dos setmanes van rebre l’encàrrec de fer el projecte de la nova plaça de la catedral.

Periodista.